Белица с кауза за реставрация на иконостаса в градската църква

Снимки: Община Белица
Снимки: Община Белица

Църковното настоятелство при храм „Св. Вмчк. Георги“ в град Белица инициира дарителска кампания за набиране на средства за реставрация и консервация на нов иконостас. Реставрационните и консервационни дейности включват реставриране на икони от 1911 година, рисуване на 2 големи икони и на 8 малки, както и изработване на камбанария.

Председателят на Църковното настоятелство при църквата – свещеник Николай Попов, и неговите членове, отправят своя апел за набиране на средства към своите миряни и всички хора, които имат възможност да се включат в благотворителната кампания.

С божията благословия и с ваша помощ ще се справим, категорични са хората от Църковното настоятелство. Хората в Белица винаги се отзовават на подобни благородни каузи. Сигурно е, че и този път те ще се обединят, за да помогнат за рализирането на това богоугодно начинание.

БАНКОВА СМЕТКА: BG33STSA93000022713016 – Банка ДСК-клон Банско

BIC на банката – STSABGSF.

За дарения на по-малки парични суми всеки може да се обръща към Иванка Благоева – член на Църковното настоятелство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини