Пожар вилня в Долно Осеново навръх Рамазан Байрам

Снимка: novini.bg, архив
Снимка: novini.bg, архив

Пожар вилня в симитлийското село Долно Осеново навръх празника Рамазан Байрам.

Пламъците унищожиха плевня, но благодарение на бързата намеса на доброволци и пожарникари, стихията не се разпространи от селскостопанската постройка върху къщата на собственика Цанко Кантуров.

Огънят лумнал към 22,50 часа, комшии забелязали пламъците и веднага се захванали да гасят огъня.

„С помощта на местни хора спасихме другите постройки в съседство от огнената стихия. Цялото село празнуваше първия ден на Рамазан Байрам.По-късно дойдоха и пожарникари от Благоевград, за по-малко от час загасиха пожара”, каза кметът на селото Бисер Сегменов.

Изгорели са няколко кубика дърва за огрев и един тон сено. Причината за инцидента най-вероятно е късо съединение в електрическата инсталация. Стойността на нанесената щета е в процес на установяване.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини