Време е за обществено обсъждане на бюджета на Благоевград за 2021 г. Ако имате идея - внесете я онлайн

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
На основание Закона за публичните финанси и в изпълнение на Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Благоевград от 05.02.2021 година до 11.02.2021 година ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет и инвестиционна програма на Община Благоевград за 2021 година.
 
Публичното обсъждане ще се проведе неприсъствено в рамките на 7 календарни дни, като се дава възможност на заинтересованите страни да внесат своите предложения на електронен адрес blg@blgmun.com или в деловодството на Община Благоевград.
 
Материалите за проекта на бюджет и инвестиционна програма за 2021 година са публикувани на интернет страницата на община Благоевград: http://www.blgmun.com/cat233/Byudzhet2021/
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини