Заведенията в Благоевград ще отворят в знак на протест утре, но без да посрещат клиенти

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Утре, на 1-ви фервуари, заведенията в Благоевград ще отворят врати, но символично, без да посрещат клиенти. Това каза за Радио Благоевград Васил Димитров, зам.-председател на Асоциацията на ресторантьорите в Благоевград. Той уточни, че те ще го направят протестно, като просто ще отворят заведенията си, но едва ли някой ще посреща клиенти. „Въпреки всичко ние сме достатъчно съпричастни и достатъчно отговорни, и не искаме по никакъв начин да пренебрегваме наредбите, спуснати от министерството на здравеопазването“, каза Васил Димитров.

„При Националното сдружение и сдруженията в другите населени места нещата са различни, но ние в Благоевград ще отворим нашите обекти, ще отворим вратите, може за един-два часа да седим отворени, дори и персоналите могат да стоят вътре или пред обектите, защото до преди една седмица, ако нашите партньори, които са в другите сдружения, не се бяха организирали и не бяха подтикнали такива протести, нямаше да изплатят и стотинка на нашите работници“, каза още Димитров.

Източник: Радио Благоевград, Боряна Кърпачева

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини