Широка коалиция за президентския вот иска активът на БСП в Благоевград

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Широка коалиция за президентския вот искат членовете на БСП в Благоевград.

Днес лидерът на левицата Николай Бошкилов оповести резултатите от вътрешно партийното допитване сред актива за това как партията да участва в изборите за държавен глава през есента.

Общо 80% от членовете са дали своя вот в референдума. 70% от всички гласували са дали предпочитание на формулата БСП да влезе в широка коалиция с различни партии като АБВ, ВМРО, НФСБ, Движение 21 и други.

25% са категорични, че левицата трябва да участва самостоятелно в изборите.

„Има известен брой недействителни бюлетини, както и 10 гласа за това БСП да издигне независим кандидат за президент, подкрепен от Инициативен комитет“, коментира Бошкилов.

Другата седмица ще станат ясни резултатите от вътрешното партийно допитване сред актива на партията в национален мащаб.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини