Общината се отказа от идеята за нови шефове на Пазара и на Синята зона, правомощията за това са на ОбС

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

"Местният парламент е принципал на общинските търговски дружества в Благоевград и той може да предлага и одобрява нови управители. Съветниците трябва да решат как да процедират с управлението на тези фирми, докато бъдат проведени конкурсите. Тази година изтичат договорите за управлението им и дотогова смятам, че е най-удачно да останат настоящите управители". Така председателят на Общинския съвет в Благоевград Андон Тодоров коментира информацияята, че заместник-кметът Ясен Попвасилев е предложил нови управители на две дружества - на "Паркинги и гаражи" и на "Пазари" ЕООД.

Вчера стана ясно, че предложенията на Попвасилев са внесени до общинския съвет, но в края на работния ден те са оттеглени като "допусната техническа грешка".

Предложените нови управители бяха Венцислав Кавазов да оглави дружеството "Паркинги и гаражи", а Радой Радев да стане управител на "Пазари" ЕООД.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини