Една седмица без вода за пиене в село Попови ливади

Село Попови ливади, снимка: Община Гоце Делчев
Село Попови ливади, снимка: Община Гоце Делчев

Жителите и гостите на гоцеделечвското село Попови ливади не бива да пият вода от чешмата в продължение на една седмица. От Община Гоце Делчев уведомиха, че в периода 19-и януари-26-и януари ще бъде извършена профилактика - почистване и дезинфекция, на резервоара и водопроводната мрежа на населеното място, което от години е курортна местност.  

Обръща се специално внимание на всички потребители, че водоподаването няма да бъде прекъсвано, но водата няма да бъде годна за питейно-битови цели.

Затова пък водата от Четал чешма в село Попови ливади е годна за пиене и за миене. Община Гоце Делчев предварително се извинява на жителите и гостите на населеното място за създаденото през следващите седем дни временно неудобство.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини