Здравният министър: 11 200 са вече ваксинираните у нас

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

11 200 са вече ваксинираните в България. Процесът върви много добре. Подготвяме се за кампанията на масовата ваксинация. Българските здравни заведения са оборудвани с всичко необходимо за борбата с пандемията, заяви премиерът Бойко Борисов при посещението си в МБАЛ "Иван Скендеров" в Гоце Делчев.

Здравният министър проф. Костадин Ангелов подчерта, че са осигурени достатъчно ваксини за всички български граждани. Те ще бъдат безплатни и доброволни. Страната ни ще получи и още 4,5 милиона дози ваксини от Астра Зенека, които ще стигнат за още 2,5 милиона души.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини