Маскирани и въоръжени ограбиха хипермаркет в Сандански

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Трима въоръжени и маскирани мъже успяха да ограбят супермаркет в Сандански, който е част от голяма търговска верига. Сигнал за грабежа от хипермаркета в града е подаден в полицията около 21,00 часа тази вечер.

По първоначални данни трима души са влезли в помещението, където се отчита оборотът в края на работния ден. Отнели са неустановена към момента сума пари и избягали. Няма данни за пострадали. На място веднага са изпратени екипи на полицията. Започнал е оглед.

Организирани са действия за установяването и задържането на извършителите, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград. По непотвърдена информация задигнатата сума е в размер на около 30 000 лева.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини