Симитли реши – пак ще има футболен турнир в памет на Иван Янчев въпреки COVID-19

Снимка: Община Симитли, архив
Снимка: Община Симитли, архив

Стартира подготовката за коледния традиционен футболен турнир в памет на спортния деятел, фен на футбола и приятел на спорта - Иван Янчев от село Черниче.

Въпреки COVID-19 спортната проява ще се състои. Вече се приемат заявки за участие от отбори от населените места в общината. Крайният срок е 18-и декември, като на тази дата ще е тегленето на жребия и определянето на началото на турнира. Това ще стане в 18:30 часа в залата на Спортен комплекс „Арена Симитли“.

Турнирът ще се играе при спазване на всички противоепидемични мерки. Това означава, че ако след 21-ви декември няма отпускане на мерките срещу коронавируса, надпреварата ще е без публика, а лица под 18 години няма да имат право на участие. Коледният турнир се провежда вече над 20 поредни години по инициатива и под патронажа на общинския кмет Апостол Апостолов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини