Заведение в центъра на Благоевград и хотел в квартал „Вароша” спипани да крадат ток

Снимката е илюстративна, фото: ЧЕЗ
Снимката е илюстративна, фото: ЧЕЗ

Акция на ЧЕЗ, със съдействието на полицията, установи вчера две кражби на ток в Благоевград. Първата проверка е направена в заведение за обществено хранене на ул. „Т. Александров“ в града. Констатирано е, че от неустановена дата до 14.30 часа на 02.12.20 г.е осъществено неправомерно присъединяване към мрежата като са монтирани пробивни токови клеми към външен захранващ кабел в съседна сграда, с което е променена схемата на свързване и са създадени условия да не се измерва потребената електрическа енергия. В 01 РУ Благоевград е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 234В, ал. 1 от НК.

Полицейски служители са оказали съдействие и при извършената проверка в хотел в старинния квартал „Вароша“. Установено е, че до 15.00 часа на 2 дкември е осъществено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежата, като са монтирани пробивни токови клеми към захранващ кабел, с което е променена схемата на свързване и са създадени условия да не се измерва използваната електрическа енергия. И по този случай е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини