Сандански скърби за двете убити деца, обявиха ден на траур в памет на Ивон и Васил

Сандански скърби за двете убити деца, обявиха ден на траур в памет на Ивон и Васил

Със заповед на кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, днес - 20 ноември, е обявен за Ден на траур, в памет на трагичната смърт на тригодишната Ивон и петгодишния Васил. В траурния ден се забраняват всички публични празненства, а националните знамена на институциите ще бъдат свалени наполовина.

Днес Сандански скърби за смъртта на двете деца - братче и сестриче, които снощи бяха открити заклани в апартамент в центъра на града. Телата им бяха открити след сигнал на телефон 112. 

Жестокото двойно убийство шокира жителите на Сандански. Какво се е случило в жилището във фаталния ден тепърва прокуратура и полиция ще изясняват.

Задържани са родителете на двете убити деца. 32-годишната майка е работила като касиер в местно училище, а бащата е горски служител. При ареста жената е била неадекватна и не е дала смислен отговор какво точно се е случило в жилището.
Тя е сред заподозрените за тежкото престъпление.
Според близки на семейството, съпрузите имали разногласия и били разделени.  По непотвърдена информация децата са убити с кухненски нож. 

До късно снощи в полицейското управление са разпитвани близки на семейството. Днес се очаква от прокуратурата да дадат подробности за кървавото престъпление.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини