Слънчева неделя, чудно време за разходка

Слънчева неделя, чудно време за разходка

Днес времето ще е почти тихо с минимални температури от минус 1° до 4°. Ще преобладава слънчево време. По поречието на Дунав и в източните райони ще остане с ниска слоеста облачност или мъгла, но след обяд видимостта ще се подобрява, а облачността ще се разкъсва. Почти тихо, в Източна България със слаб вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат предимно между 10° и 15°. Времето ще е чудно за разходки в неделния ден.

Над планините ще е слънчево. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 3°.

На Черноморието преди обяд ще има значителна ниска облачността, на места и видимостта ще е намалена. След обяд видимостта ще се подобрява, облачността ще се разкъсва и намалява. Максималните температури на въздуха ще са 12°-13°. Температурата на морската вода е 15°-16°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини