Гърция въведе нови правила за преминаване през ГКПП-Кулата-Промахон

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Само автомобили с гръцки граждани ще се пропускат на ГКПП-Кулата-Промахон в посока южната ни съседка в часовия период от 21.00 до 5.00 часа. Това стана ясно след работна среща между ръководителите на двата гранични пункта. Новите правила са влезли в сила от снощи, 3 ноември

Гръцките власти са  въвели  и организация  на придвижване, като леките коли и автобусите  ще изчакват след  зоната за граничен контрол на пункта Промахон.  Колите и автобусите с чужда регистрация ще могат да влизат в южната ни съседка от 5 часа сутринта до 21 часа.

Ограниченията се въвеждат заради усложнената епидемиологична обстановка и за сега ще важат до 17 ноември. Тежкотоварните камиони преминават и в двете посоки, както досега, но шофьорите ще трябва да представят личен идентификационен код. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини