Момичета на 15 и на 21 години са загиналите в тежката катастрофа край Баничан

Момичета на 15 и на 21 години са загиналите в тежката катастрофа край Баничан

Момичета - на 15 и на 21 години, са двете жертви на тежката катастрофа, която тази сутрин стана на пътя между гоцеделчевските села Господинци и Баничан. 

При инцидента има и две девойки, които са тежко пострадали и са транспортирани в болницата в Гоце Делчев.

Катастрофата стана тази сутрин около 9 часа в местността Момини кули. На мокър и хлъзгав участък от пътя са се сблъскали лек автомобил «Мерцедес» и лек автомобил «Форд», в резултат на което две момичета, пътували във форда са загинали, водачката и друга нейна спътничка са транспортирани за оказване на медицинска помощ. 

Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента, продължава. Най-вероятно причина за инцидента е несъобразена с пътните условия скорост.

По непотвърдена информация двете загинали момичета, пътували в лекия автомобил "Форд", както и двете оцелели са учили в Благоевград. /Дарик

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини