Коронавирусът отне живота на съдия Иво Харамлийски

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Съдия Иво Харамлийски е издъхнал от коронавирусна инфекция тази сутрин в Югозападна болница. Това съобщиха от Окръжен съд-Благоевград, където той в продължение на повече от 12 години бе наказателен съдия.

53-годишният юрист е постъпил в болничното заведение преди около седмица. Състоянието му обаче се влошило. Въпреки усилията на лекарите Иво Харамлийски е починал. Преди да постъпи на работа в Окръжен съд-Благоевград, той бе председател на Районен съд-Петрич.

Всички негови колеги са потресени от трагичната новина. Те са категорични, че съдия Харамлийски е бил сред най-отдадените на професията си съдии, като за перфектната си работа има и много отличия.

Илинден Прес изказва съболезнования на семейството и близките на съдия Иво Харамлийски! Светла да е паметта му!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини