Кризисният щаб заседава извънредно в Благоевград, вероятно ще има вечерен час

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Общинският кризисен щаб днес ще заседава извънредно, очаква се да бъдат наложени нови по-строги мерки в Благоевград. Причината е нарастващият брой на болни от опасния вирус. 

По данни на Единния информационен портал за последното денонощие са установени 130 новозаразени в Пиринско, като половината са в областния център. Ковид отделенията в МБАЛ-Благоевград са запълнени на сто процента, няма свободни легла и в тубдиспансера, както и в частната болница Пулс.

Кризисният щаб ще заседава в 16.30 часа, като по-късно ще направи изявление какви нови мерки ще бъдат наложени. Очаква се и в Благоевград да бъде въведен вечерен час, както това се случи в останалите градове в областта.

Тревожна остава ситуацията и в другите общини и болници в региона. Вчера стана ясно, че и кметът на Петрич - Димитър Бръчков, е заразен с коронавирус.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини