Ще се радваме на есенно слънце днес, няма да вали

Ще се радваме на есенно слънце днес, няма да вали

Днес ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността над Западна България, но без валежи. В сутрешните часове на места в низините и котловините ще има намалена видимост. Максималните температури ще са между 17° и 22°.

Над планините преди обяд ще бъде предимно облачно и мъгливо, след обяд ще преобладава слънчево време. Ще духа предимно умерен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове има условия за намалена видимост. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са от 20° до 22°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини