БЧК днес раздава хранителни продукти на нуждаещи се в община Белица

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

БЧК и днес ще раздава хранителни продукти в община Белица. Те са предназначени за социално слаби лица и семейства, определени по съответните критерии. Всички кметове на населени места са ангажирани с кампанията, която се провежда под надзора на кмета на община Белица Радослав Ревански. Той увери, че хранителните продукти ще достигнат до всички, които са включени в списъците на нуждаещите се. 

Списъците на подлежащите за подпомагане лица се изготвят и предоставят на БЧК от Агенцията за социално подпомагане, която е и Управляващ орган на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане, съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещи се лица.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини