Дъждът спира до обяд, изгрява красиво есенно слънце

Дъждът спира до обяд, изгрява красиво есенно слънце

Днес до обяд валежите ще спрат, а облачността ще се разкъса и намалее до предимно слънчево време. Около и след обяд от запад временно ще се появи висока облачност. Ще духа слаб запад-северозападен вятър, който до вечерта в много райони ще стихне. Максималните температури ще са между 18° и 23°.

Над планините ще има разкъсана, след обяд предимно висока облачност. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието облачността ще бъде разкъсана. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 20° и 22°. Температурата на морската вода - 21°-22°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини