Мобилно приложение показва събития и забележителности в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Иновативно мобилно приложение показва актуални събития, информация и забележителности от Благоевград. Платформата е изготвена от Община Благоевград и към момента е единствена по рода си в България.

Апликацията има за цел да предоставя пълна информация относно институции, събития, цели и приоритети за развитие на Благоевград. Освен информацията, която дава, приложението предоставя в реално време и пряк контакт с публичните институции (Община, болница, полиция, училища и т.н.), културни институции (театри, музеи, галерии и т.н.), организирани събития.

В приложението е разработена е система за важна информация до абонатите. Апликацията е предназначена, както за жителите, така и за гостите на Благоевград. Тя може да бъде инсталирана на всеки смарт телефон, като приложението може да бъде открито под името „Община Благоевград“ в гугъл магазина . Всеки потребител следва да въведе или създаде свой акаунт, чрез който приложението ще бъде синхронизирано с мобилния апарат. Община Благоевград има за цел да улесни търсенето на жителите и гостите на града до различни сфери на живота в него.

В приложението посетителите могат да се ориентират лесно, а информацията е поднесена точно и пунктуално. Платформата запознава с културния живот в Благоевград, който през последните години става все по- динамичен и богат. В апликацията може да бъде намерена подробна информация за едно от най-мащабните събития не само за Благоевград, но и за Европа - „Francofolies. Благоевград”, което предстои само след дни. В платформата е поместена история на община Благоевград от различни периоди. Потребителите могат да се запознаят и с възможностите за спорт в Благоевград, което развитие е сред приоритетите на Община Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини