Община Гърмен даде шанс за работа на още 12 младежи

Снимка: Община Гърмен
Снимка: Община Гърмен

Нови 12 младежи вече работят и трупат ценен опит в Общинска администрация-Гърмен. Те са назначени след сключен договор на Общината с Дирекция „Бюро по труда”-Гоце Делчев по проект „Нова възможност за младежка заетост”. Младежите са на възраст до 29 години, някои от тях са висшисти, други са със средно специално образование.

Така вече общо 30 души се обучават в различни професионални направления към Общинска администрация-Гърмен и кметствата по населените места. Първите 18 от тях са назначени през април и скоро ще приключат шестмесечните им договори. Всеки от тях има експерт за свой обучител, който му помага да натрупа знания и опит по специално изготвен план.

„След като минат шестте месеца, младежите държат изпит. Успешно преминалите изпита остават на работа при нас за още един месец”, заяви кметът на община Гърмен – Феим Иса.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини