Само 44 новозаразени с COVID-19, скок на жертвите – 6 за 24 часа

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

44 души са новозаразените от коронавирусна инфекция в България за последното денонощие. Ден по-рано те бяха 86. По-малкият брой обаче идва на фона на още по-малко направени PCR тестове - за неделя те са били 1249, докато в събота те бяха 2915.

На територията на област Благоевград новорегистрирани случаи с COVID-19 са 8: Борово – 1, Вълкосел – 1, Мусомище – 1, Първомай – 1, 
Разлог – 1, Сандански – 2, Юруково – 1.

Увеличен брой на починалите - 6 за последното денонощие, отчита Единният информационен портал. Общият брой на жертвите на коронавируса става 761.

22 са излекуваните за последното денонощие, общо досега те са 13 580. Така, заболелите у нас вече са 18 863, активните случаи са 4 522. От тях в болниците са 718 души, а 35 са в интензивните отделения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини