Два филма ще презентират община Белица като туристическа дестинация

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Филми ще презентират община Белица като туристическа дестинация.

В двете 15-минутни ленти ще бъдат представени културни и природни обекти, както и нематериалното културно наследство на планинската община, разказа Мая Падарева, секретар на местното читалище, което реализира поредната стъпка от спечеления проект „Културен мост през вековете“.

„Една от основните цели на тези филми е да се привлече вниманието от страна на българските и чуждестранни туроператори, компаниите с дейност в сферата на туристическите продукти, неправителствения сектор с интерес в областта на туризма. А с този проект се надяваме да превърнем Белица в позната и желана дестинация и се увеличи посещението на туристи не само в Общината, но и в региона“, обяснява пред Радио Благоевград Мая Падарева.

Тя разясни, че информационните филми ще бъдат публикувани на сайта на проекта и във всички социални медии, така че всеки зрител да може лесно да получи достъп до мултимедийната информация и да научи повече за красотата на регион

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини