Национален парк „Пирин” раздава награди на пешеходци и колоездачи

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Дирекция „Национален парк Пирин” предприе интересно предизвикателство за Седмицата на мобилността - „Ходи пеша, а не с кола”. Инициативата е във времето от 16 до 22 септември. Всеки може да участва като използва устойчив начин на придвижване – да ходи пеш, да кара колело, тротинетка, ховърборд, ролери, кънки, възможностите са неограничени.

Но трябва да си направи 7 снимки/видеа, по една за всеки ден, показващи как се изпълнява отправеното предизвикателство. Участниците трябва да ги публикуват на своята стена във фейсбук, придружени с хаштаг #седмицанамобилността, както да измислят и публикуват към снимките кратко послание или мото, с което да вдъхновят приятелите си и да ги насърчат да последват примера им.

НП „Пирин” ще раздаде 10 награди. Всеки участник може да изпрати данните си на адрес dnp@pirin.bg. Задължителни данни са трите имена, телефонен номер, име и профил във фейсбук, на който са качени снимките/видеата от предизвикателството.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини