250 деца мерят сили в "Мини футболна магия" в Струмяни

Снимки: Община Струмяни
Снимки: Община Струмяни

Пети международен футболен турнир „Мини футболна магия 2016г“ започна с разяснителна оперативна среща на състезателите!

В конферентната зала на ФК „Малеш-1940“ – с .Микрево , започна логистичната подготовка на футболистите,които ще играят в предстоящия Започна подготовката на Петия международен футболен турнир „Мини футболна магия 2016 година“.Треньорите Методи Тушев и ЙорданТушев направиха основни разяснения и препоръки и начертаха предстоящата стратегия за игра на отборите, които ще се състезават във възрастова група 2005 година и 2006 година.

Турнирът ще се състои под патронажа на кмета на община Струмяни Емил Илиев от утре до 5 юни на новите спортни терени на територията на общината. В него ще вземат участие над 250 футболисти от България, Македония и Гърция, които ще се състезават за 22 купи за индивидуално и отборно класиране.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини