Ревнивец нападна с брадва полицай в Благоевград, арестуваха го

Снимката е илюстративна, фото: Pixabay
Снимката е илюстративна, фото: Pixabay

Ревнив мъж от Бобошево нападна полицейски служител пред сградата на полицията в Благоевград вчера в късния следобед. За щастие полицаят не е пострадал, а негови колеги са успели да неутрализират нападателя и да го арестуват. Той е вкаран до 24 часа зад решетките.

Срещу него ще бъде повдиннато обвинение по-късно през деня за закаа за убийство и за опит за убийство, уточниха от Районна прокуратура-Благоевград. Предвиденото в закона наказание е лишаване от свобода до 6 години. Установено е, че кофликтът между двамата мъже, които се познавали, е заради жена.

Изоставеният от приятелката си мъж от Бобошево първо се обадил по телефона на полицая, с който в момента е бившата му приятелка, и го заплашил с убийство. Поискал да се видят пред полицията. Там извадил брадва и нападнал полицейския служител, но не успял да го удари. Всичко се разминало без последствия за униформения. „Колегите на полицая са били в очакване и бързо са обезвредили нападателя”, уточниха от прокуратурата в Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини