Ахмед Доган говори през оградата с протестиращите на „Росенец”

Ахмед Доган, снимка: ДПС
Ахмед Доган, снимка: ДПС

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган неочаквано се появи на живо по време на протестния "Доган сарай бийч фестивал", който днес е организира на плажа в Росенец. Той беше на една ръка разстояние от участниците в днешния плаж.

Доган застана до оградата на сарая и изслуша част от хората, се вижда от видео, заснето на място.

Кадри показват Доган да изслушва протестиращ и да кима на думите му, че иска да живее в България, а българите у нас и в чужбина да имат шанс да живеят добре тук.

Други му заявиха, че искат оставките на Борисов и Гешев, че настояват по-справедливо да се "разпределя баницата". На всичко това Доган отговори с кимане и "да", "добре". После помаха на хората и се оттегли.

Източник: БГНЕС

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини