Беглец с крадено БМВ нацели с лакът полицай в окото

Беглец с крадено БМВ нацели с лакът полицай в окото

Истински среднощен екшън предизвика 51-годишен санданчанин, който за капак удари полицай в лицето. Той вдига на крак полицейски патрул в събота през нощта. Джигитът преминава с висока скорост със своя лек автомобил „БМВ” към 03,00 часа в района на жп гарата в града. Полицаите успяват да открият колата в промишлената зона, като в близост до нея е забелязан 51-годишният мъж.

Той не се подчинява на полицейско разпореждане и не дава на единия полицай да изпълни служебните си задължения. В опита си да избяга нанася на полицейския служител удар с лакът в областта на окото.

В хода на работата по случая и след направена справка е установено, че автомобилът е противозаконно отнет по-рано същата вечер в санданското село Ново Кономлади. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини