До обяд слънце само за море, после ще вали и гърми

До обяд слънце само за море, после ще вали и гърми

Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в Западна и Централна България ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа до умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са предимно между 31° и 36°.

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 23°, на 2000 метра - около 17°.

На морето ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността, почти без валежи. Ще духа до умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са 27° - 29°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини