Откриват ремонтираната Детска градина „Радост” в Гоце Делчев

Община Гоце Делчев
Община Гоце Делчев

Официалното откриване на основно ремонтираната Детска градина „Радост” в Гоце Делчев ще бъде на 3 август от 09,30 часа. Новият облик на забавачката е по проект за обновяване на образователната инфраструктура, финансиран по ОП „Региони в растеж” 2014-2020 г.

Беше извършен цялостен външен и вътрешен ремонт на сградата и дворното пространство. Обновени бяха всички инсталации на сградата. Доставено бе ново оборудване и обзавеждане за всички помещения.

Проект „Обновяване на образователната инфраструктура в гр.Гоце Делчев“ е на стойност 6 186 670.00  лева. Той включва цялостно обновяване на три общински образователни заведения – 1 основно училище и 2 детски градини.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини