Дама от Италия удари колата на съветника Кирил Ваклинов, но не го ядоса, а го изненада с бележка

Кирил Ваклинов, снимка: Илинден Прес
Кирил Ваклинов, снимка: Илинден Прес

Млада дама зад волана изненада общинския съветник от Благоевград Кирил Ваклинов с европейско поведение.

Историята с изненадващ и красив край не започнала добре. Вчера местният парламентарист оставил колата си на паркинга зад ГУМ и отишъл да пие кафе.
Когато се върнал, гледката не му харесала - автомобилът му бил ударен, незнайно от кого.

Но Ваклинов даже не успял да се ядоса, тъй като забелязал на вратата залепена бележка с име и телефонен номер за връзка. Имало и послание до него: "Аз Ви ударих колата. Обадете ми се, за да се разберем и да подпишем двустранен протокол за нанесените щети по Вашата кола".

Днес срещнахме Кирил Ваклинов да бърза за среща с милата виновничка за инцидента. Усмихнат и във ведро настроение, общинският съветник призна, че доброто отношение на дамата зад волана го накарала да мисли оптимистично. От телефонния разговор с нея той разбрал само две неща - че се казва Спасимира и че си е дошла в родния Благоевград за лятната ваканция от Италия, където живее и работи от години.

Кирил Ваклинов сподели, че е възхитен от поведението на Спасимира, която е пример, че младите българи в чужбина с по-различни - с европейско възпитание и широко скроени.

Съветникът призна, че не знае как изглежда дамата зад волана, причинила дребния инцидент с колата му, и побърза да допълни, че най-важна е душевната красота. Ние пък сме убедени, че нашенката ще впечатли Ваклинов и с външна красота. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини