Затвориха занималня в Благоевград заради дете с COVID-19

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Затвориха занималня в Благоевград заради дете с положителна проба на COVID-19. Момичето се чувства добре и е оставено за домашно лечение. Направени са веднага изследвания и на останалите деца и служителите от занималнята, като резултатите на всички са отрицателни, заяви д-р Калоян Калоянов, директор на Регионалната здравна служба. Контактните лица на детето са поставени под карантина.

Стана ясно обаче, че друго момиче е заразено също с коронавирус. То посещавало тренировките на клуб по художествена гимнастика в Благоевград. Там също ще бъдат направени тестове на всички деца и преподаватели. Тестването ще върви по график в следващите няколко дни. Тренировките са отменени. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини