Симитли сведе глава пред делото на Апостола

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

18-и юли, датата, на която преди 183 години е роден най-великият българин Васил Левски.

183 години безсмъртие и подвизи в името на род и Родина почетоха десетки симитличани днес. С венци и цветя на признателност обществеността в Симитли преклони глава пред Апостола на свободата.

Дъждовното време не спря симитличани да покажат уважението си пред делото на една от най-светлите личности в историята на България. Ученици от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ град Симитли разказаха за живота и делото на Васил Левски.

Цветя и венци пред бюст-паметника на Левски поднесоха кметът на община Симитли - Апостол Апостолов, директорът на училището в града - Таня Янкова, местният фенклуб на ПФК Левски“ в Симитли и десетки граждани.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини