Детска градина "Калинка" в Гоце Делчев вече е изцяло обновена, в понеделник режат лентата

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев ще открие официално Детска градина „КАЛИНКА“, която бе цялостно обновена по проект „Обновяване на образователната инфраструктура в гр.Гоце Делчев“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014 -2020 г.

Със средства от проекта беше извършен мащабен външен и вътрешен ремонт на сградата и дворното пространство. Доставено бе ново оборудване и обзавеждане.

Откриването на обекта ще се проведе от 10,00 часа на 29 юни 2020г (понеделник) в двора на детска градина „КАЛИНКА“, гр.Гоце Делчев, ул.Драгоман №15.

Проект „Обновяване на образователната инфраструктура в гр.Гоце Делчев“ на стойност 6 186 670.00 лева се финансира с договор за безвъзмездна финансова помощ по  Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020г.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини