Плажовете в Слънчев бряг са под конец – чакат първите туристи

Плажовете в Слънчев бряг са под конец – чакат първите туристи

Трите плажни ивици в Слънчев бряг – северна, централна и южна, са в изряден вид и готови да посрещнат първите туристи. Всички концесионери в курорта са спазили сроковете и са изпълнили изрядно задълженията си по договорите. Чадърите и шезлонгите вече са поставени по пясъка, а между тях има достатъчно голямо разстояние, което гарантира безопасността на плажуващите. Всички ивици са заравнени, обезпаразитени и почистени. От 1 юни, когато официално ще бъде открит сезонът за плажовете,  в Слънчев бряг ще заработят и медицинските пунктове с необходимото оборудване и реанимационен екип.

От утре плажът става охраняем. Плажната ивица ще има спасители, поставени са вишките. Точно в 8.00 часа ще застъпи първата смяна спасители. В първите дни на юни по пясъка ще обикалят мобилни двойки спасители всеки ден без почивка до 18.00 часа. Монтирани са душовете, а съблекалните за туристите са реновирани. Наполовина са по-ниски цените за плажните принадлежности в курорта. Освен за шезлонг летовниците ще плащат и по-малко за сянката на плажа. Цените са по 4 лева за всяка от двете екстри.

Спазено е стриктно изискването за 50 на сто свободна зона. Там плажуването е безплатно. И този сезон по цялата ивица ще бъде осигурена жива охрана, която ще следи за реда и спокойствието на почиващите. Служителите по ивиците са взели изключителни мерки, свързани с хигиената, които ще гарантират безопасността на туристите. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини