Няма положителни проби на COVID-19 във Вълкосел

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Няма положителни проби на COVID-19 в село Вълкосел. Това съобщи пред ИлинденПрес кметът на населеното място Сюлейман Арунов. Така той опроверга по-рано появилата се информация в някои медии, че заразата е стигнала и до най-голямото село в община Сатовча.

Преди това наш читател, който е родом от Вълкосел, но от години живее и работи в чужбина, също се се свърза с нас, за да отрече появилата се информация.

"Във Вълкосел не може да има нищо лошо, още по-малко коронавирус", отсече той с усмивка и ние, не че не го знаем, но отново се съгласяваме напълно с тези думи. Така че по последни данни в населеното място няма заболели от COVID-19

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини