Петима служители на община Белица са с COVID-19

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Петима служители на Община Белица са инфектирани с COVID-19. Те са без симптоми и са поставени под домашна карантина. Има и петима заразени от общините Разлог и Якоруда.

Преди дни бяха открити първите двама заразени жители на Белица, които също работят в кметската регистрация. Добрата новина е, че всички заразени са добре - двама са настанени в болница за наблюдение, останалите са у дома. Продължава масовото тестване на общинските служители.

Кметът Радослав Ревански отправи апел към жителите на общината да бъдат отговорни към себе си и близките си като спазват всички хигиенни норми.
Ревански уточни още, че няма основания за паника, като от страна на общината са предприети всички необходими мерки. В рамките на 13 дни достъпът до общината ще бъде ограничен. Ще има един дежурен служител за обслужване на граждани с неотложни по - вид дейности.

Общо 10 са новорегистрираните болни от коронавирус през последното денонощие в Благоевградска област.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини