Стефан Апостолов дари 6 телевизора на Инфекциозното отделение в Благоевград

Стефан Апостолов дари 6 телевизора на Инфекциозното отделение в Благоевград
Снимка: Пресцентър

Народният представител от ГЕРБ Стефан Апостолов дари 6 телевизора за нуждите на Инфекциозното отделение на МБАЛ – Благоевград. Дарението прие старшата сестра на отделнието, която благодари на депутата за щедрия жест.

„След разговор с д-р Гайдарска разбрах, че имат нужда от телевизори. Те ще се ползват от пациентите, които се лекуват в Инфекциозното отделение. Когато човек е в болница, има нужда от подходящи условия, които да направят престоя му по-лек. Затова се надявам, че правейки това дарение помагам поне малко на хората. В тези трудни времена е важно всеки да помага с каквото може“, подчерта Апостолов.

Това не е първото дарение, което прави народният представител Стефан Апостолов за нуждите на медиците в Област Благоевград. Още преди седмици той закупи и дари 200 висококачествени предпазни шлема на Спешен център – Благоевград. Дарението бе прието от директора на спешната помощ д-р Красимир Михайлов, който каза, че този жест е много важен за тях. 

По-късно депутатът, заедно с кмета на Симитли Апостол Апостолов, закупиха и дариха на жителите на Община Симитли 2000 висококачествени маски за многократна употреба. Заедно с общинските съветници от ГЕРБ - Кресна се включи в даряването на 600 маски за многократна употреба, а с общинските съветници от партията в Струмяни бяха закупени и раздадени над 50 пакета с хранителни продукти от първа необходимост за най-нуждаещите се.

Отделно от това народният представител не е спирал да подпомага на двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна, дарявайки половината от своята заплата. Макар в момента депутатите да не взимат своите възнаграждения, Апостолов продължава да помага, както в рамките на личната кауза, с която се ангажира още преди повече от 3 години, така и на спешните медици, но и на уязвимите групи от Община Симитли, а и от цялата област.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини