Остават само няколко крачки до целта, нека заедно ги извървим!

Остават само няколко крачки до целта, нека заедно ги извървим!

Остават само няколко крачки до целта, нека заедно ги извървим!

Нека отворим сърцата си и дадем частица от себе си, за ни има и утре. Не само тялом, но и духом. Нека дадем пример на единно и отговорно общество, защото само така ще пробудим духа си и той ще стане много по-здрав. Нека покажем, че все още можем да разчитаме един на друг, защото само така ще се преборим с всяка трудност в живота.

Приканваме Ви, скъпи съграждани, братя и сестри, майки и бащи, приятели и познати, да подкрепите кампанията „ЗА ДА НИ ИМА!". Мащабната инициатива е организирана от Регионална Телевизия Дартс и е подкрепена от всички местни медии в Благоевград. Целта ни е събиране на средства за закупуване на 10 броя респираторни апарати за МБАЛ Благоевград.

Всички се спомняме, че само преди месец нещата изглеждаха страшни. Молим се всичко да мине по-бързо и вярваме, че тази покупка все пак ще бъде от съществено значение за болницата независимо от пандемията от КОВИД-19.

Утре или след година, точно тези апарати могат да спасят нечий човешки живот. Сигурни сме, че същите тези респиратори са инвестиция в нашето бъдеще и ще бъдат от полза на всички нас.

Можете да подкрепите инициативата в платформата на ХелпКарма, кампанията: ЗА ДА НИ ИМА!

Същото така има опция да подкрепите МБАЛ Благоевград с различни материали и консумативи, необходими в борбата с КОВИД-19.

Информация за тях ще откриете на нашия уеб сайт: www.zadaniima.com

Когато отваряме сърцата си, ние отваряме и очите си за хубавите неща в живота.

Даваме прекрасни примери на онези, които утре ще бъдат част от това отговорно и единно общество.

ЗА ДА НИ ИМА, приятели!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини