Без страх от коронавирус благоевградчани се юрнаха на пазар

Снимки: Илинден Прес
Снимки: Илинден Прес

При стриктна организация и строги мерки срещу струпване на хора на близко разстояние преминава днешният пазарен ден в Благоевград. Народът се юрна да пазарува, като явно не се страхува от коронавируса. Охранители зорко следят за спазването на реда на тържището.

Днес има твърде много благоевградчани, които искат да си купят плодове и зеленчуци, домашно производство. Хубавото време допълнително „помогна” за наплива от купувачи на благоевградския кооперативен пазар.

Дълги опашки от чакащи се извиват на моста преди тържището. Периодично се пропускат хората да влязат в пазара и да си напазаруват необходимите им стоки. Посетители без предпазни маски не се допускат до пазара.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини