Съветниците в Гоце Делчев ще заседават извънредно утре заради напрежението в местната болница

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Утре свикват извънредна сесия на общинския съвет в Гоце Делчев. Тя е с една точка – разглеждане на искането на група общински съветници, които настояват да бъде разгледана работата на управителя на болничното заведение в града – д-р Владислав Улевинов и неговото освобождаване от длъжност.

Напрежението в МБАЛ „Иван Скендеров“ не стихва, след като 14 медици подадоха молби за напускане, недоволни от методите на управление на директора. Лекарите обвиняват Улевинов в авторитарно управление и настояват той да бъде отстранен.

На утрешната сесия местните парламентаристи ще се опитат да решат проблемите в болницата, която обслужва жителите на четири общини.

Възможно е д-р Владислав Улевинов да бъде освободен от длъжност и на негово място да бъде назначен нов временен директор.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини