Струмяни поде дарителска кампания за хора в нужда

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Община Струмяни, съвместно с Центъра за социална рехабилитация и интеграция, инициира дарителска кампания за набиране на финансови средства. Със събраните пари ще се подпомогнат с храна и продукти от първа необходимост най-нуждаещите се и уязвими жители в община Струмяни. Кампанията е във връзка с въведеното извънредно положение в страната, с цел превенция от заразяване с коронавирус.

„Създалата се социална изолация води до ограничаване на получаваните доходи, много хора нямат в момента препитание. Възрастни хора пък не могат да се самообслужват. Затова се надявам, че за пореден път всички жители на общината ще покажат своята съпричастност и човещина, за да помогнем на тези, които имат нужда от подкрепа”, коментира кметът на Струмяни – Емил Илиев.

Даряването на средства може да се направи в Центъра за социална рехабилитация и интеграция в общинския център, в сградата на бившето училище, на приземния етаж. Желаещите да помогнат могат да се свържат с г-жа Василка Драчева на телефон: 0878 450069.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини