В понеделник и петък КПП-та ще контролират достъпа до Гоце Делчев

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на Гоце Делчев ще контролират движението на хора в така наречените пазарни дни. В общинския център тържището се провежда в понеделник и петък и тогава там се събират хора от целия регион. Макар че в момента пазарът не функционира, търговци и клиенти продължават да се стичат в Гоце Делчев в тези два дни от седмицата.

За да се прекрати струпването на хора на едно място във време на извънредно положение кметът Владимир Москов издаде заповед Районно управление на МВР - гр. Гоце Делчев да организира контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на града за времето от 06.00 часа до 18.00 часа през дните понеделник и петък, докато трае обявеното извънредно положение, и да извършват проверка за целта на пътуване на гражданите.

През контролно-пропускателните пунктове ще се пропуска преминаването на лица само в случай на неотложност на пътуването, наложено от полагане на труд в населеното място, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянен адрес, транзитно преминаване през територията на гр. Гоце Делчев. Това се удостоверява със служебна бележка от работодателя или служебен документ - карта, медицински документ или документ за самоличност.

Мерките се предприемат с цел ограничаване разпространението на епидемията от COVID-19.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини