Крадци посегнаха на храната на животните в благоевградския зоопарк

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Крадци успяха да отмъкнат храна от зоопарка в Благоевград. Те са действали през нощта във вторник срещу сряда. За да постигнат целта си, те разбили вратата на една от бараките, в която се съхраняват фуражите за обитателите на зоологическата градина. Отмъкнали са два чувала с царевица и четири чувала с пшеница. За престъпното дейние е подаден сигнал в полицията в Благоевград. По случая е образуван заявителски материал. Работата на разследващите продължава.

Полицаите издирват и ловък апаш, който задигнал от магазин в областния център на Пиринско спортен екип и чифт маратонки. За случая е уведомена Районна прокуратура-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини