Фирми и граждани събраха 10 514 лв. за болницата в Гоце Делчев

Фирми и граждани събраха 10 514 лв. за болницата в Гоце Делчев

10 514 лв са набрани по дарителската сметка на община Гоце Делчев за дарения в подкрепа на МБАЛ „Иван Скендеров“ за борба с коронавируса. Общинският кризисен щаб благодари на всички фирми и граждани, които помагат в този труден момент.

9 фирми от Гоце Делчев са сред дарителите. Фирмите „Интерпред партнер“ АД  и „Пиринспринг“ АД ще осигурят скъпи консумативи и медикаменти, необходими за лечение на заразното заболяване. „БКС“ ЕООД гр. Гоце Делчев  осигурява средствата за закупуване на 1 респиратор, който е на стойност 12 000 лв. Средства в помощ на гоцеделчевската болница са дарили също местните фирми: „Пирин Ком“ ЕООД, „Артивет“ ЕООД, „Словена“ ЕООД, „Гама Строй Инвест“ ЕООД, „Принцес“ ЕООД, Ловно-рибарско сдружение „Сокол“ и Синдикалната организация на МВР в гр. Гоце Делчев. 

От общинския щаб благодарят и на 45-те неврокопчан - съграждани от града, страната и чужбина, които също са направили дарения по сметката.

Всяка помощ под формата на респираторни апарати, материали, медикаменти, консумативи или средства, с които да бъдат закупени те, е важна и ще бъде безценна.

Общинският кризисен щаб благодари на всички за отзивчивостта и подкрепата. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини