Най-силният мъж на Америка с лекция пред студенти в ЮЗУ

Димитър Саватинов, снимка: Личен архив
Димитър Саватинов, снимка: Личен архив

Носителят на две титли „Най-силен мъж на Америка” и спортист номер едно на Община Гоце Делчев за 2014 и 2015 година – Димитър Саватинов ще изнесе публична лекция пред студенти на Югозападен университет „Неофит Рилски“ - Благоевград.

Най-силният мъж на Америка ще направи и демонстрации пред възпитаниците на университета. Срещата ще се състои на 16.05.2016г. (понеделник) от 14:00 в АУЛА-та на Учебен корпус – 1.

Организатор на срещата е Студентски съвет към ЮЗУ "Неофит Рилски", със съдействието на Факултет "Обществено здраве, здравни грижи и спорт", УСК „Академик“, Катедра " Спорт". Публичната лекция е част от мероприятията посветени на 40-годишнината на Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини