Банско се радва на новородено момиченце

Банско се радва на новородено момиченце

Банско вече осми ден е под пълна карантина, но животът продължава. Навръх Благовещение дойде добра вест. "Днес всички се радваме за бебе, което се е родило тази сутрин. То е момиченце и е дъщеря на служител на „Кемпински Хотел Гранд Арена”. С разрешението на Общинския кризисен щаб и на Националния оперативен щаб жената бе транспортирана до болница, където е родила прекрасна дъщеря. От тази по-хубава новина няма как да има”, това съобщи председателят на Общинския съвет в Банско – Димитър Русков.

Той се надява следващия вторник, 14 дни след началото, да падне карантината в Банско. За да може да се възстанови и работата на част от обектите в града. В момента са затворени офиси на мобилни оператори и други обекти, тъй като в тях работят хора от съседни населени места – Добринище, Разлог, село Баня.

Забраната за влизане на външни хора не им позволява да стигнат до работните си места. „Всички се съобразяваме с изискванията и ограниченията и ги спазваме”, увери шефът на местния парламент.

Снимката е илюстративна

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини