Банско – без проблеми с доставките на храни, няма бедстващи хора

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

В град Банско няма бедстващи български или чуждестранни граждани. На всички, на които се налага, са осигурени подслон и изхранване. Това съобщиха днес от Общинския кризисен щаб. Снабдяването с хранителни продукти, стоки от първа необходимост, медикаменти, хигиенни и дезинфекционни средства е нормално и няма никакви проблеми.

Нови 1500 безплатни маски за многократна употреба, осигурени от щаба, са разнесени в хранителни магазини в целия град. Създаден е списък с доброволци, които да се включат във всеки момент в случай на нужда. Засега, техният брой е достатъчен. Създава се организация за отваряне на офисите на банките, които преустановиха работа при налагане на карантината.

„Уважаеми сънародници, Общинският кризисен щаб поздравява всички с настъпилата пролет и ви желае да бъдете здрави! Благодарим ви за огромната подкрепа, разбиране и готовност да помагате!”, поздрави българите Иван Кадев, кмет на община Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини