COVID-19 отложи и Европейското първенство по футбол

COVID-19 отложи и Европейското първенство по футбол

Вече е ясно - няма да има Европейско първенство по футбол. Поне тази година. Форумът трябваше да се проведе това лято, но се отлага с една година. Около това решение се обединиха федерациите на 55-те членки на УЕФА. Шампионатът на Стария континент ще се проведе догодина между 11 юни и 11 юли.

Добрата новина в това решение е, че по този начин ще се даде възможност на отделните първенства в Европа да завършат през това лято. Разбира се, само при положение, че има необходимите условия за това и пандемията от COVID-19 бъде овладяна. 

Така европейските футболни фенове няма да гледат европейско първенство, но поне ще видят битките в отделните национални първенства на Европа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини